Cooltech

Cooltech

Slabire prin inghetare, efect de liposuctie! CoolTech, tratamentul vedetă al ultimului an în țară și la nivel mondial.

CoolTech –grasime inghetata la -8 °C!

Tehnica medicala si rezultate imediate asupra centimetrilor nedoriti.

Cooltech este cea mai eficientă metodă de a scăpa imediat de grăsime. Femei și barbați, deopotrivă, au uitat definitiv de stratul nedorit de grăsime de pe burtă, apelând la tratamentul de slăbire #1 în lume!

Rezultatele obținute în urma tratamentului  CoolTech sunt comparabile cu cele ulterioare unei liposucții chirurgicale. Această terapie cu frig uimitoare, efectiv îngheață grăsimea la – 8 grade Celsius, fără să necesite anestezie sau perioadă de recuperare.

Aparatura CoolTech pe care o folosim la Aquarium Spa este produsă de unul dintre singurii 2 producători mondiali autorizați pentru tratamente cu criopoliză.

Medicii din întreaga lume recomandă terapiile cu frig datorită eficienței demonstrată clinic, atât asupra frumuseții, cât și asupra sănătății întregului organism.

CoolTech este un tratament non-invaziv, care foloseste o tehnologie performantă de criogenare care elimină definitiv grăsimea în exces. Procedura reduce eficient țesutul adipos localizat cu 30 % la o singură ședință de tratament și cu până la 90% din țesutul adipos în doar 3 ședințe pe aceeași zonă! În medie, stratul de grasime este diminuat circumferențial cu circa 4 cm, rezultate vizibile la 3 săptămâni după prima ședință.

CoolTech este singurul aparat care răceste până la – 8 grade Celsius în mai puțin de 1 minut, reducând senzația de discomfort din timpul tratamentului, spre deosebire de restul aparatelor de criogenare existente pe piață, care răcesc la doar – 3 grade în 10 minute. O ședință durează 70 de minute de criogenare a țesutului adipos pe care vrem să îl eliminăm.

Cum funcționează? 

Pe zonele cu probleme (abdomen, coapse, pulpe, etc) se aplică dispozitivul aparatului CoolTech care strânge prin vacuum stratul de grăsime nedorit și îl îngheață, la -8 grade Celsius.

Prin criogenare, se distrug celulele grase din zonele problematice. Acestea sunt eliminate apoi, în mod natural, de macrofagi, cei considerati gunoieri organismului. Aceștia transformă celulele moarte în aminoacizi, peptide și proteine, iar celulele grase nu se mai regenerează.