Fitness

Fitness

Despre fitness

Un corp frumos, bine sculptat, este rezultatul practicarii unui sport. Din dorinta de a arata bine, multe femei aleg sa includa in programul zilnic exercitii fizice, insa uneori, din cauza dezinformarii, le realizeaza gresit si nu obtin rezultatele dorite. Descopera cateva “legende” si invata cum sa-ti adaptezi exercitiile pentru a fi eficiente:

Cu cat transpiri mai mult, cu atat arzi mai multe calorii

Fals! Transpiratia excesiva nu este un indicator de ardere al grasimilor, ci inseamna ca sunt eliminate lichidele din organism. Astfel, pentru a te hidrata, in timpul exercitiilor de fitness este indicat sa bei apa.

“Incalzirea” este indispensabila

Adevarat! Orice tip de exercitii fizice are nevoie de o “incalzire”, pentru ca muschii sa inceapa sa “lucreze”. In acest mod vei preveni leziunile musculare, articulare, dar si rupturile de ligamente.

Nu trebuie sa bei apa pe parcusul antrenamentului!

Fals! Orice persoana care face sport trebuie sa-si hidrateze organismul, astfel ca este indicat sa consume apa atat in timp ce realizeaza exercitii fizice, cat si dupa. De asemenea, este recomandat sa nu astepti sa ti se faca sete, ci sa bei apa periodic.

Exercitiile sunt bine realizate atunci cand zona care se “lucreaza” doare

Adevarat! Atunci cand vrei sa-ti tonifici o anumita parte a corpului si practici exercitii vei sti ca sunt realizate corect atunci cand vei simti o mica durere, ce poate aparea chiar dupa 24,48 sau 72 de ore, in functie de zona lucrata.

Ultima masa trebuie sa o iei cu trei ore inainte de antrenament

Adevarat! In cazul in care nu vei respecta acest pas, tot sangele din organism va fi implicat in procesul de digestie si nu va actiona asupra muschilor ce depun un efort crscut. In plus, etapa obisnuita de digestie a alimentelor si asimilare a nutrimentelor va fi interupta.

Preturi:

  • Sedinta individuala 20 lei
  • Abonament 10 sedinte 140 lei