Tunel cu Infrarosii

Tunel cu Infrarosii

Tratamentele cu raze infrarosii sunt non-agresive si non-invazive pentru organism, producand in schimb rezultate exceptionale in materie de slabit si pentru sanatatea organismului.
Radiatia infrarosie de unda lunga (care este aceeasi cu razele soarelui, dar fara efectul negativ al razelor ultraviolete) patrunde adanc in corp si acolo isi are efectul vindecator. Spre deosebire de sauna – care produce caldura in afara corpului, caldura sanatoasa a razelor infrarosii de adancime se realizeaza prin oscilatia moleculara din tesut.

Tunelul cu infrarosii da rezultate uimitoare in tratarea celulitei si obezitatii, datorita radiatiilor infrarosii de unda lunga, care ajuta la patrunderea in adancime, pana la 6 cm, a produselor profesionale folosite la tratament.Metoda de slabit cu infrarosii este ideala pentru cei care au un stil sedentar dar si pentru cei care vor sa aiba un mai mare control asupra propriei greutati. Datorita caldurii patrunzatoare si in profunzime generata de razele infrarosii este activat procesul de lipoliza (arderea grasimilor).
 

Se ard aproximativ 700 calorii in doar 30 minute de tratament cu raze infrarosii!


Patrunzand atat de adanc la nivelul pielii, acestea produc spargerea nodulilor celulitici si eliminarea grasimilor. Dupa tratamentul cu infrarosii, prin intermediul transpiratiei, sunt eliminate din corp metale grele, toxine, grasimi si toate substantele nocive care impiedica functionarea corecta a organismului si care incetinesc arderea grasimilor.

Diferenta dintre o sauna obisnuita si tunelul cu infrarosii este data de procentajul de grasimi si toxine eliminate in cursul unei sedinte.Daca la o sauna obisnuita se elimina doar 15% grasimi, toxine si apa, in cazul tunelului se pot elimina pana la 70-75% apa si 24-30% grasimi si metale grele sau substante nocive.

Beneficii:

 

  • scaderea rapida in greutate;
  • eliminarea a 25% din celulita dupa un tratament complex;
  • eliminarea substantelor nocive din organism;
  • actiunea in profunzime a substantelor tratamentului;
  • imbunatatirea circulatiei sanguine;
  • eliminarea surplusului de apa retinuta in corp.


Sedintele trebuie efectuate intensiv minim de 3 ori/saptamana, dupa obtinerea rezultatelor dorite fiind suficienta o sedinta la 10 zile pentru intretinere.

Preturi: 

  • Tunel cu infrarosii pentru dureri musculare sau articulare - 59 lei
  • Abonament 10 sedinte Tunel cu infrarosii - 500 lei
  • Tunel Slim Expert - 69 lei
  • Abonament 10 sedinte Tunel Slim Expert - 590lei