INTRACEUTICALS

INTRACEUTICALS

Ce este Intraceuticals?

Intraceuticals este un sistem revolutionar non invaziv care inlocuieste  traditionalele tratamente invazive cu substante  active precum Botox sau Acid Hialuronic.

Cum functioneaza Intraceuticals?

Intraceuticals reuseste cu ajutorul unui aparat care produce Oxigen Hiperbaric sa introduca substante benefice precum Acid Hialuronic, Vitamine si Antioxidanti in straturile inferioare ale pielii ajungand pana in derm. 

De ce Intraceuticals este Top Brand in industria profesionala de infrumusetare?

Este singurul brand pe care atat celebritatile  din intreaga lume au recunoscut ca il folosesc si il iubesc. 

TRATAMENT REJUVENATE

O infuzie Rejuvenate Intraceuticals este un tratament neinvaziv destinat ridurilor,liniilor fine ce sporeste in mod simnificativ  hidratarea. Versiunea  usoara a Acidului Hialuronic din serul Rejuvenate este absorbita repede de ten pentru o dispersie maxima a nutrientilor. Continuati cu gelul de hidratare  Rejuvenate cu Acid Hialuronic multi-categorie ce ofera  un rezervor de nutienti  pentru ten si finalizati cu crema liant pentru umidificare Rejuvenate  ce contine Acid Hialuronic care umidifica suprafata tenului. Rezultatul final in hidratarea intensa este acum atins si il putem denumi depunere Hialuronica .                                                                                                     

TRATAMENTUL ATOXELENE

Cu  o singura infuzie Atoxelene liniile expresiei dumneavoastra se vor calma in mod vizibil. Pentru beneficii maxime sunt recomandate  infuzii repetate saptamanal ,timp de sase saptamani. Liniile expresive devin mai netede, mai ferme si reduse in mod vizibil,conturul ochilor mai definit iar buzele rotunjite .     Mentineti aceasta schimbare pozitiva  cu infuzia  Atoxelene la fiecare patru pana la sase saptamani . Acidul Hialuronic usor din serul Atoxelene este absorbit repede de catre peiele pentu o dispersie maxima a nutrientilor.