LIFT 6 LPG

LIFT 6 LPG

Lift 6 - singura tehnologie cu efect de lifting ce confera tenului elasticitatea pierduta

     Conceptul Lift 6 Cosmecanique® LPG este singura tehnologie din Romania  cu efect de lifting ce ajuta tenul sa lupte impotriva semnelor imbatranirii.

     Introducand conceptul de "fitness facial", aparatul Lift 6 de la Cosmecanique® LPG estompeaza ridurile si liniile fine de expresie, imbunatateste circulatia sangvina si limfatica, oxigeneaza tesutul, realizeaza drenajul limfatic care duce la decongestionarea fetei si creste procentului de colagen si elastina din piele (cele doua elemente absolut necesare pentru mentinerea tineretii pielii).

     Tehnologia inovatoare este destinata persoanelor care prezinta riduri si un ten lipsit de elasticitate, dar se poate utiliza preventiv si dupa 25 de ani. Pentru realizarea unei cure de intretinere cu aparatul Lift 6 sunt recomandate 10 sedinte de 3 ori pe saptamana, timp de 30 de minute.

     Aparatul dispune de 3 programe diferite ce vin in intamplinarea tenului ridat, tenului care prezinta: piele lasata, pierderi de volum, tenului cu pielea infiltrata ce prezinta retineri de apa (ten umflat).

     Pentru fiecare dintre aceste 3 programe sunt folosite aceleasi module a caror dimensiune difera in functie de zona unde se intervine. Astfel, pentru ridurile fine, cum ar fi cele din zona ochiilor sau zona buzelor, se foloseste un modul de o dimensiune mai mica, pentru zona pometilor sau pentru conturul fetei un modul de dimensiuni mai mari, iar pentru zona gatului si a decolteului un altul.

      Abonament 8+2 sedinte gratuit!!!

Preturi:

  • Lift 6 - Tratament ochi (15') - 80 lei
  • Lift 6 - Tratament buze (15') - 80 lei
  • Lift 6 - Tratament ochi si buze - 100lei
  • Lift 6 - Tratament bust (20') - 100 lei
  • Lift 6- Tratament Beauty Express (30') - 120 lei
  • Lift 6 - Tratament bust, fata si buze - 150 lei