Pensat

Pensat

Desi usor neglijate sau apreciate drept un detaliu estetic insignifiant, sprancenele trebuie sa arate impecabil in orice moment al zilei sau al serii. Forma lor trebuie modificata in functie de fizionomie, deoarece au puterea de a imblanzi o fata mai dura sau de a da un plus de putere si clasa, cand este vorba de o figura prea copilaroasa.

Pensate corespunzator, sprancenele prezinta marele avantaj de a corecta si forma ochilor. Cateodata efectul unui pensat executat incorect este modificarea expresivitatii chipului. Sprancenele pensate in stilul anilor ’20 si anume subtiri, foarte lungi, fara colt, cu punctul cel mai inalt care concide cu punctul de incepere a plantatiei din spranceana, dau impresia de ochi tristi, plangatori. Sprancenele subtiri si foarte rotunde dau impresia de mirare, iar cele foarte apropiate de incruntare permanenta.

De-a lungul vremii sprancenele au jucat un rol important in moda. Astazi nu se mai impune o anume forma a sprancenelor, de aceea fiecare are dreptul, cand vine vorba de frumusetea naturala, sa exploateze la maxim fiecare posibilitate de a-si imbunatati aspectul, fara interventii drastice… Pensarea sprancenelor poate fi completata si de alte tehnici, cum ar fi vopsirea sprancenelor. Tot mai des, in ultima vreme si barbatii apeleaza la pensatul si vopsitul sprancenelor.
Un pensat bine executat este cea mai usoara cale de a creea armonie, cand vine vorba de fizionomie si frumusete naturala…

“Un look glam nu e complet fara sprancene pensate corect”