Ritual Zanzibar Thalgo

Ritual Zanzibar Thalgo

Zanzibar evocă o evadare senzorială prin ritualurile sale faciale și corporale. RITUALUL ZANZIBAR O insulă misterioasă, Zanzibar oferă o evadare fascinantă oferind cele mai frumoase experiente din Tanzania și Orientul Mijlociu. Inspirat de acest paradis conservat, Thalgo a creat Ritualul Zanzibar, o singură excursie in trei pași care îi cere corpului și minții să se bucure în relaxare totală timp de două ore. Escapada continuă, zi după zi, cu trei produse de frumusețe ZANZIBAR Thalgo:

Crema de fata hidratanta

Gommage cu sare marina

Lapte de corp hidratant

O invitatie adevarata pentru confortul linistitor, acest ritual incepe cu o exfoliere delicata cu textura lui cristalina, plina de uleiuri vegetale pretioase, aplicat pe întreg corpul, cu mișcări delicate, urmat de un  masaj inspirat din Africa care oferă o  relaxare profundă, detoxifiere și eliberare de tensiune, ca și cum ați merge la o evadare spre insula paradis. Mișcările de semnături, sunt ritmice și revigorante. Acestea includ mișcări extinse de alunecare, întinderi lungi, frământare, mișcări de înfășurare și mișcări de presiune și eliberare, pentru detoxifierea și revigorarea corpului pentru ao revitaliza complet.

Ultima oprire a calaroriei este Ritualul facial care elimina oboseala si stresul. In cadrul ritualului  fața este învelită într-o masca aerata pentru a restabili hidratarea pielii și a mineralelor esențiale.

La final se aplica o crema de hidratare, un produs de îngrijire a pielii pentru fiecare zi. Potrivit pentru toate tipurile de piele, textura sa ușoară lasă un finisaj catifelat cu note picante exotice și note florale.