Sauna

Sauna

SAUNA

  • sauna uscata finlandeza din lemn meranti si pin finlandez fara noduri, cu aromoterapie & cromoterapie
  • incapere separata, cabina proprie de dus, fohn, prosoape sau halate si papuci de unica folosinta
  • camera de relaxare cu muzica terapeutica, amenajata Feng Shui unde clientii se odihnesc si servesc un ceai terapeutic intre sedintele de sauna
  • exclusivitate la programari (in sauna intra doar persoanele programate pentru sedinta)

SAUNA FINLANDEZA
Aquarium Spa Center a introdus pentru Dvs. un nou serviciu : SAUNA FINLANDEZA de calitate superioara, confectionata din pin finlandez fara noduri, cu banci din esenta exotica de meranti, special amenajata pentru 2-4 persoane, astfel incat sa va ofere un cadru intim si relaxant.
Spa-ul nostru va pune la dispozitie, gratuit, in conditii de maxima igiena, toate produsele necesare unei sedinte de sauna pentru 1- 2 persoane (prosop / halat si papuci de unica folosinta), precum si o sala special amenajata pentru relaxare, intre sedintele de sauna.

DETALII
Astazi sauna a devenit un ritual de frumusete foarte cautat datorita beneficiilor pe care le are asupra organismului. Aproape nici o femeie nu mai poate concepe un weekend dedicat mentinerii siluetei fara o sedinta de cel putin o jumatate de ora de sauna. De asemenea si barbatii fac sedinte regulate de sauna pentru relaxare si detoxifiere.Te asteptam sa descoperi si tu aceste avantaje!
Sauna uscata sau finlandeza este o incapere incalzita la aproximativ 80 de grade Celsius. Atunci cand intri in ea, pare ca este mult mai cald, dar in realitate o sauna rareori poate fi incalzita peste aceasta temperatura. Efectuata corect si, mai ales in sedinte de o durata corespunzatoare, sauna este o adevarata placere atat pentru trup, cat si pentru suflet.

CUM SE DESFASOARA O SEDINTA DE SAUNA?
Inainte de a intra in sauna trebuie, sa faci un dus cald / fierbinte pentru ca organismul tau sa se obisnuiasca cu temperatura ridicata. Dupa maximum 15 minute in sauna, trebuie sa mergi iar la dus. Incepe dusul cu o termperatura mai ridicata si raceste usor apa, pana ajungi la o temperatura relativ mai scazuta, apoi stai un moment si odihneste-te pe bancuta. Procedeul se poate repeta. Sauna uscata nu te va face sa transpiri foarte mult, daca nu o ajuti cu un pic de apa. In sauna vei gasi cateva pietre incalzite printr-o instalatie electrica, alaturi de care se va gasi o galeata de lemn plina cu apa tratata cu ulei esential de eucalipt si cu o lingura de lemn in ea. Toarna cu respectiva lingura apa peste pietre. Aceasta apa se va evapora si va incalzi atmosfera din sauna, marind in acelasi timp umiditatea si oferid un miros placut. Intre sedintele de sauna te poti hidrata cu apa plata sau ceai terapeutic din plante revigorante, preparat dupa reteta spa-ului nostru.

BENEFICIILE SAUNEI
Sauna dilateaza porii, curatandu-i in profunzime. Relaxarea fizica si mentala este un beneficiu adiacent al saunei. Caldura are rolul de a relaxa muschii si, prin urmare, este deosebit de recomandata dupa un antrenament fitness intensiv sau chiar atunci cand va simtiti pur si simplu obositi. Urmata apoi de un masaj, poate face minuni asupra intregului corp. Transpiratia indusa de o sedinta de aburi va elimina toxinele din organism.

CONTRAINDICATIILE SAUNEI
Sauna poate duce la cresterea tensiunii, daca nu esti atent(a) si ramai mai mult decat este necesar. Sauna practicata in exces poate usca atat pielea, cat si parul. Pentru a preveni uscarea parului, acesta poate fi acoperit cu un prosop. in ceea ce priveste pielea, este bine sa utilizezi o crema hidratanta imediat dupa terminarea sedintei de sauna si sa nu faci mai mult de 2 sedinte pe saptamana.
In sauna nu se intra cu bijuterii, accesorii si papuci, deoarece se pot incalzi excesiv, creandu-va o senzatie neplacuta sau chiar arsura prin supraincalzire.

STRICTUL NECESAR PENTRU O SEDINTA DE SAUNA
Cam de ce ai avea nevoie pentru o sedinta obisnuita de sauna?
Pentru ca la sedinta de sauna ai exclusivitate, trebuie doar sa te inarmezi cu costumul Evei / sau al lui Adam sau iti poti pastra pe tine un prosop de dimensiune medie, astfel incat sa te acoperi sau stai asezat(a) pe el. Iti mai trebuie o pereche de papuci care sa te astepte in fata saunei, cand vei iesi pentru dus. Pentru o sedinta de 1-2 persoane Spa-ul nostru, iti pune la disozitie toate acestea, pentru a te bucura din plin de momente de relaxare, infrumusetare si detoxifiere.

Preturi:

  • Sauna finlandeza uscata 30min / 1 persoana 45 lei
  • Sauna finlandeza uscata 60min 1- 2 persoane 80 lei
  • Abonament 10 sedinte Sauna Finlandeza uscata 30'    360 lei
  • Abonament 10 sedinte Sauna Finlandeza uscata 60'    680 lei