Tratament cosmetic SKEYNDOR

Tratament cosmetic SKEYNDOR

Vitamina C are o faima imbatabila intre sustinatorii sitemului imunitar. Dar este si unul dintre acei antioxidanti naturali care ajuta tenul sa-si pastreze frumusetea. Noi iti recomandam o serie de tratamente cu vitamina C numai bune pentru perioada rece!

Schimbarea sezonului, temperaturile scazute si stilul de viata, uneori prea activ, impun o atentie sporita pentru ingrijirea pielii (asta daca vrei sa ai grija de ea, desigur). In acest context, Vitamina C este un „balsam” pentru ten, in special pentru cel mixt.

Unul dintre cei mai eficienti antioxidanti naturali si incadrata intre vitaminele absolut obligatorii pentru frumusete si sanatate, vitamina C reface fibrele de colagen, are calitati anti-inflamatoare si este un scut puternic de aparare impotriva radicalilor liberi la care ne expunem zi de zi.

Dintre toate ingredientele existente în produsele cosmetice destinate hidratarii profunde, acidul hialuronic ocupa o pozitie fruntasa. Acidul hialuronic este un component natural al organismului, al carui scop principal consta din captarea si retinerea apei în piele. Aceasta molecula este considerata un adevarat “burete”, deoarece poate sa retina o cantitate de apa egala cu de 1.000 de ori greutatea proprie.

Power Hyaluronic îmbunatateste vizibil hidrodinamica naturala a pielii, combinând acidul hialuronic cu diverse mase moleculare cu un puternic activator de acvaporine. Pe lânga 100% ultrahidratare, tratamentul a demonstrat o atenuare a ridurilor cauzate de deshidratare cu pâna la 90%.

Power Hyaluronic Booster Hidratant este 100% ultrahidratant, asigura hidratare prelungita timp de 24 de ore, îmbunatateste aspectul ridurilor provocate de deshidratare, potenteaza beneficiile conferite de crema hidratanta zilnica, îmbunatateste aspectul microreliefului pielii.

Power Hyaluronic Crema Hidratanta Intensiva este, de asemenea, 100% ultrahidratanta, asigura hidratare prelungita timp de 24 de ore, îmbunatateste aspectul ridurilor provocate de deshidratare si pe cel al microreliefului si rugozitatii pielii.