Tratament facial SPL OR-LIGHT

Tratament facial SPL OR-LIGHT

In aceasta lume a esteticii, parul nedorit, petele, vasele superficiale de sange sau semnele de imbatranire pot fi atenuate sau eliminate prin expunerea repetata la impulsuri de lumina filtrata cu ajutorul Or-Light.

Or-Light Yperion este dedicat pentru doua functii majore: fotoepilare SPL Or-Light si fotoregenerare Or-Light, cu rezultate spectaculoase inca de la prima sedinta.

Stiinta Or-Light a descoperit ca lumina cu spectrum intre 400 si 1000 de nanometri are efecte fantastice asupra pielii, dand maxima energie celulelor ce duce la o foarte mare imbunatatire a sanatatii si calitatii tenului. Astfel, cu aparatul Or-Light, metabolismul intracelular este mult intensificat, iar sintetizarea fibroblastelor ca elastina si colagenul este accelerata.
Fotoregenerarea reprezinta fototermoliza selectiva a luminii SPL, asupra pielii, dand un imbold puternic activitatii din interiorul celulelor. Este un tratament cu efecte mult mai profunde si mai de durata decat orice crema, masaj facial, dermabraziune sau peeling chimic. Este o terapie de ultima tehnologie, cu risc minim de efecte secundare, avand rezultate spectaculoase de reintinerire.

Chiar si un ten tanar poate beneficia de un Fotofacial, acesta fiind improspatat si revigorat.

Fotoregenerarea poate fi incercata de oricine isi doreste un aspect al pielii mai tanar si mai luminos, mai uniform si mai neted, fiind o terapie de stimulare si recuperare al ritmului activitatii metabolismului celular pierdut in timp.

Beneficii tratament Fotoregenerare Or-Light

Tratament Fotolifting cu Or-Light

Dupa varsta de 25 de ani, activitatea celulara scade treptat, iar tonusul si elasticitatea isi pierd din capacitate. Inca dupa prima sedinta cu Or-Light pielea isi va recapata energia, tonusul si prospetimea; tratamentul Or-Light reprezinta un imbold pentru metabolismul celular, liniile fine si ridurile fiind reduse considerabil.

Tratament Depigmentare (pete de pigment, pistrui, pete solare, hiperpigmentare) cu Or-Light

Tipul spectrumului folosit pentru aceasta lumina are ca tinta acumularile de melanina din toate aceste pigmentari. Rezultatele cu Or-Light sunt exceptionale; aceste bile de culoare inchisa spargandu-se si iesind spre suprafata in decurs de cateva zile, in cele din urma descuamandu-se, iar rezultatul final fiind indepartarea petelor pigmentare.

Tratament Acnee cu Or-Light

Principala bariera in tratarea acneei sunt bacteriile (Propionibacterium acnes). Lumina SPL din Or-Light are rol astringent, de curatare si de eliminare a microbilor aflati in pori, inflamatia este oprita. Astfel, chiar dupa prima sedinta Or-Light, tenul devenind mai neted, mai curat si mai luminos.

Tratament Telangiectazie (dilatatia permanenta a unor vase mici, superficiale) cu Or-Light

Energia luminii actioneaza catre vasele capilarelor deformate, facandu-le sa revina la forma initiala si resorbandu-se. Capilarele nu vor mai fi vizibile la suprafata iar tenul va arata uniform si in acelasi timp improspatat.

Fotoregenerarea Or-Light este extraordinara si pentru un ten tanr, fara probleme majore, care se vrea doar improspatat si luminat inainte de un eveniment important, efectul ei fiind durabil in timp.Fotoregenerarea reprezinta cel mai inalt nivel de tratament facial, comparabil celui cu laser.

Fotoregenerarea SPL Or-Light poate trata:

 • hiperpigmentare superficiala
 • telangiectazie (dilatatia permanenta a unui vas mic)
 • pistrui
 • pori dilatati
 • rozacee
 • lentigo (pete de batranete)
 • pierderi de elasticitate
 • pori dilatati
 • acnee
 • cuperoza
 • melasma
 • pierderi de tonus
 • riduri si linii fine
 • diverse imperfectiuni

Ce zone pot fi tratate?

Tratamentul de fotorejuvenare poate fi aplicat pe orice zona a pielii, cele mai frecvente fiind: fata, gatul, decolteul si fata dorsala a mainilor.

Cate tratamente sunt necesare?

Pentru rejuvenare faciala si tratarea imperfectiunilor pielii se recomanda aproximativ 6-8 sedinte, la un interval de 3 saptamani. Pentru tratarea acneei – 1 sedinta/saptamana, tratamentul fiind indicat pana la ameliorare/ vindecare totala. Pentru mentinerea rezultatelor timp indelungat, dupa finalizarea tratamentului se recomanda sedinte de intretinere.

Dupa primul tratament, pielea va fi mai tonifiata si mai uniforma ca aspect general. Imbunatatirile sunt graduale si vor fi din ce in ce mai vizibile dupa fiecare tratament de fotoregenerare SPL. Pentru obtinerea rezultatului dorit pot fi necesare mai multe sedinte in functie de modificarile existente sau de reactivitatea pielii, sedintele putand fi programate la un interval de 3 saptamani. Rezultatele si numarul sedintelor de care este nevoie depinde de la individ la individ si de zona care este tratata. Personalul centrului nostru va sta la dispozitie pentru a va oferi consultanta de specialitate si pentru a va indica, in functie de problemele cu care va confruntati, tratamente personalizate, astfel incat sa beneficiati de efectele maxime ale acestui tip de terapie.

Preturi:

 • Tratament Fotolifting / Fotoregenerare Fine Lines - 200 lei
 • Tratament de depigmentare - 200 lei
 • Tratamente Telangiectazie - 200 lei
 • Tratament acnee - 200 lei