VelaSmooth

VelaSmooth

Noul secret al vedetelor de la Hollywood?? Aparatul de slabire si remodelare corporala VELASMOOTH!!!

AQUARIUM SPA CENTER a introdus in premiera in Oltenia soluţia de ultimă generaţie VelaSmooth pentru efectuarea simultană a tratamentelor de diminuare a celulitei, reducerea în circumferinţă a zonelor tratate şi îmbunătăţirea tonusului pielii.

VelaSmooth utilizează tehnologia Elos ce a revoluţionat piaţa estetică, fiind prima şi singura tehnologie inovatoare ce combină 4 tehnici:

 • energia optică infraroşie
 • radiofrecvenţa bipolară
 • vacuumul endermologic pulsat
 • mobilizarea mecanică profundă cu role mecanice spiralate.

Aplicabilitatea tratamentului VelaSmooth

VelaSmooth este solutia ideala pentru:

 • combaterea celulitei
 • imbunatatirea circulatiei sangelui si a limfei
 • conturarea si tonifierea zonelor afectate de celulita, precum soldurile, abdomenul, linia bratelor sau a gatului.

Forma aparatului si designul suprafetei care intra in contact cu pielea permit specialistului estetician sa actioneze precis si selectiv, pe zonele cu probleme.
Tratamentul anticelulitic cu VelaSmooth este aplicabil indiferent de culoarea pielii, nu are efecte secundare, nu produce durere si nu implică niciun risc.

RF|Radiofrecventa
Arma revolutionara eficace, RF incalzeste dermul, produce o reactie in lant ce favorizeaza migrararea fibroblastelor si provoaca o stimulare a fibrelor de colagen si elastina, totodata sintetizeaza colagenul nou. Aceasta reactie stimuleaza o retractie optima si o restructurare/ remodelare a pielii.

VP|Vacuum Pulsat
Mobilizarea obtinuta prin vacuum imbunatateste fluxul sanguin si limfatic, favorizeaza eliminarea reziduurilor si ajuta la “dezlipirea” tesuturilor cutanate si subcutanate, pentru a facilita obtinerea unor rezultate eficiente.

IR|Infrarosu
Infrarosul elimina rezistenta pielii la curentul electric. Stimuleaza metabolismul, activitatea celulara si resorbtia edemelor, aducand mai mult oxigen si un schimb celular imbunatatit.

RM|Rulouri Mecanice
Rolele mecanice spiralate permit realizarea unui tratament bland si agreabil.

VelaSmooth este primul si singurul sistem capabil sa penetreze in profunzime tesutul adipos, pentru a trata celulita in mod eficient.

Descarca brosura:

Un alt avantaj major este faptul că tratamentul cu VelaSmooth nu necesită urmarea unui tratament medicamentos în paralel. Este însă recomandată consultarea medicului de familie si eliberarea de catre acesta a unei adeverinte prin care se atesta faptul ca pacientul este „clinic sanatos”. In cadrul tratamentului, clientul va semna o declaratie pe propria raspundere prin care se obliga sa consume 2 – 2.5 l de apa/ zi si renunta la grasimi, dulciuri, alcool.

Poti scapa de celulita inestetica de pe brate si picioare, poti elimina “aripioarele de grasime”, iti poti remodela fara efort abdomenul, iti poti tonifia fesele sau subtia picioarele, in timp record doar cu Velasmooth…

 

Incearca aparatul folosit de actrita Demi Moore pentru eliminarea celulitei la cele mai avantajoase preturi din Romania…

 • Sedinta individuala VelaSmooth  1h  180 ron
 • Abonament 10 sedinte VelaSmooth 1 h (tratament intensiv)   1.440 ron
 • Abonament 4 sedinte Velasmooth 1 h (sedinte intretinere)   540 ron
 • Sedinta individuala VelaSmooth 30 min   110 ron
 • Abonament 10 sedinte VelaSmooth 30 min  (tratament intensiv) 880 ron
 • Abonament 4 sedinte Velasmooth  30 min (sedinte intretinere) 330 ron

* Valabilitatea abonamentelor intensive de 10 sedinte este de 2 luni de la data efectuarii primei sedinte

* Valabilitatea abonamentelor de intretinere este de o luna.

 

Un program de tratament cu VelaSmooth cuprinde în medie 10 şedinţe, însă numărul acestora variază de la client la client, în funcţie de caracteristicile fiecăruia şi de rezultatul dorit.

Daca se doreste in continuare un aspect impecabil al pielii, se pot efectua 1 maxim 2 sedinte de intretinere saptamanala Velasmooth si / sau se continua cu:

Puteti afla mai multe accesand: www.velasmooth.com

*Toate persoanele care doresc remodelare corporala Velasmooth pot testa gratuit aparatul, in baza unei programari la nr. 0349.417.917 , 0349.417.977 sau 0771.634.073

 

Centrul SPA din Slatina a prezentat sâmbătă în faţa unui grup restrâns de invitaţi şi clienţi noua achiziţie – aparatul pentru slăbire ultrarapidă VelaSmooth-Syneron.
Potrivit reprezentantei Aquarium SPA Center, Mirela Păduraru, aparatul a câştigat premiul pentru cea mai bună inovaţie la Paris, în cadrul celui de-al 38-lea Congres de Estetică. Aplicată. Ea le-a vorbit celor prezenţi despre noua achiziţie, aducând în prim plan atât elementele de tehnologie de înaltă clasă, cât şi beneficiile obţinute de client în urma folosirii acestui aparat. „VelaSmooth, asociat cu tehnologia Elos, a revoluţionat … .

Articol aparut in Gazeta de Olt

Frumuseţe şi relaxare cu tehnici de ultimă oră – Aquarium SPA Center

Te-ai îngrăşat, nu-ţi place cum arată tenul tău, buzele sau sprâncenele, vrei un machiaj natural sau spectaculos, vrei să scapi de stresul fizic şi mental? Aquarium SPA Center din Slatina este locul în care poţi găsi frumuseţea fizică şi liniştea spirituală după care tânjeşti în fiecare zi. Managerul Mirela Păduraru, estetician şi make-up artist, a urmat cele mai înalte şcoli din domeniu şi a dotat acest centru cu aparatură de ultimă generaţie pentru a oferi servicii la care până acum aveau acces doar marile vedete.

Articol aparut in Gazeta Noua